Top 12
Image default
Computers / Internet

Zakelijke telefonie van de Nederlandse Provider

Zakelijke telefonie gaat veranderen, dat komt doordat de ISDN lijnen ermee stoppen. Dat ISDN stopt betekent voor heel zakelijk Nederland dat er overgestapt moet worden op een andere methode van zakelijk bellen: Voice over IP, oftewel VoIP. Een grote stap, maar eentje waar de Nederlandse Provider mee kan helpen! Wij leveren alles van de SIP trunk tot cloud telefonie voor onze klanten. Afhankelijk van de soort organisatie, is er een vorm van VoIP bellen die beter erbij past. Wij willen dat graag samen uitzoeken, dus neem vooral contact met ons op via onze website!

Zakelijke telefonie via de SIP trunk

Een van de nieuwe mogelijkheden voor zakelijke telefonie is de SIP trunk. Wat het precies inhoudt? Bij deze vorm van VoIP bellen, wordt de bestaande telefooncentrale geschikt gemaakt om te bellen via VoIP. Het mooie hieraan is dat alle oude technologie en apparatuur behouden kan worden. Het enige wat verandert, is dat de Nederlandse Provider de telefooncentrale aansluit aan een SIP trunk, waarna er gewoon met VoIP gebeld kan worden! Super makkelijk, en simpel. Daar gaan we voor.

Bellen met hosted VoIP

Cloud telefonie, oftewel hosted VoIP is een andere manier van zakelijke telefonie, die ook heel veel voordelen biedt. In tegenstelling tot de SIP trunk, waar de oude telefooncentrale behouden wordt, verandert er bij hosted VoIP een stuk meer. Bij hosted VoIP is het namelijk zo, dat er gebeld wordt met een telefooncentrale die in de cloud zit. Super handig, want dat betekent voor de organisatie dat er geen dure onderhoudscontracten meer nodig zijn, om de telefooncentrale te onderhouden. Die heeft namelijk geen fysieke vorm meer.

Kies voor de Nederlandse Provider

Bij de Nederlandse Provider kunnen we je helpen met iedere vorm van zakelijke telefonie. Ons motto is namelijk, dat we zakelijk internet en bellen weer ongewoon simpel willen maken voor onze klanten. De technologie moet in orde zijn, en daar zorgen wij wel voor. Benieuwd naar de voorwaarden? Neem een kijkje op onze website of, nog beter, maak een afspraak! Dan kunnen wij u het beste adviseren over wat het beste bij de organisatie past.