Top 12
Image default
Computers / Internet

Koffie ‘onder druk’

De Nederlander is een echte koffie drinker. Uit onderzoek is gebleken dat de Nederlander zo’n drie bakjes koffie per dag drinkt. Dat is gemiddeld, want er zijn uitschieters bekend van mensen die meer dan vijftien bakkies op krijgen. Hoe het met de nachtrust van deze mensen gesteld is, weet ik niet, maar dat is aan hen. De voorkeur voor welke koffie je drinkt is per mens verschillend. Er zijn ook ontzettend veel soorten koffie waar je uit kunt kiezen.

 

Een bekende soort koffie is de espresso. De espresso komt uit de negentiende eeuw toen een Fransman uitvond dat je koffie ook onder druk kan bereiden. Er werd de Italiaanse naam ‘es presso’ aan gegeven. Dit betekent dan ook ‘onder druk’.

 

In de vorige eeuw ging de voedselwarenfabrikant Nestlé met de naam aan de haal. Zij veranderde de naam iets en maakte van espresso Nespresso. Een combinatie van Nestlé en espresso. Nespresso heeft tegenwoordig een groot marktaandeel verworven. Er zijn enorm veel nespresso apparaten in Nederland. En er zijn speciale cups voor Nespresso te koop.

 

Deze cups voor nespresso zijn ook online te koop. Dit maakt het makkelijk, want zo weet je zeker dat je altijd genoeg nespresso cups in huis hebt. Je wil natuurlijk niet dat er gasten over de vloer komen en de koffie op is. Er zijn echter ook veel andere koffie capsules voor hele andere apparaten of andere soorten koffie. Deze koffie capsules zijn ook online te verkrijgen.

 

Bestel dus genoeg koffie cups online om er zeker van te zijn dat jouw koffie voorraad niet opraakt. Wat moet een mens zonder koffie? Het lukt niet meer om op tijd op te staan, eens even goed wakker te worden en aan het werk te gaan. Koffie is de motor van ons lichaam. Althans, dat is wat de koffie drinker je wil doen laten geloven.

 

https://www.koffiecupster.nl/