Top 12
Image default
Computers / Internet

scriptie laten schrijven tegen betaling

Het schrijven van een scriptie behoort een individuele prestatie te zijn. De student toont met zijn scriptie aan dat hij hetgeen hij in de praktijk heeft geleerd kan toepassen. Een scriptie laten schrijven door een ander is geen eerlijke en nobele manier om je diploma te behalen. Toch laten sommige studenten hun scriptie door iemand anders schrijven. op Marktplaats zijn er diverse aanbieders. De politiek weet er geen raad mee, en omdat het geen grote markt is,. heeft men er geen maatregelen tegen genomen.

 

Het uitbesteden van een scriptie gebeurt om verschillende redenen. Sommigen hebben door hun drukke baan weinig tijd. Anderen zien op tegen de vele uren en dagen die ze aan het schrijven van hun scriptie moeten besteden. Weer anderen vrezen hun studie niet te halen en hikken tegen de langstudeerboete aan. Wat de reden ook is, het is frauduleus om een scriptie ‘te kopen’ bij een ghostwriter (want daar komt het op neer). Er hangt je een fikse straf boven het hoofd als je onderwijsinstelling erachter komt dat je hebt gefraudeerd. 

 

 

Door al deze redenen zou je drie keer moeten nadenken voordat je de beslissing neemt om je scriptie te laten nakijken. Legale scriptiehulp, zoals het laten nakijken van je scriptie of scriptiebegeleiding, is wel toegestaan. Scriptium is één van de beste scriptiebureaus van Nederland en werkt samen met topcorrectoren. Duizenden studenten per jaar laten hun thesis bij Scriptium nakijken. Dat Scriptium kwaliteit hoog in het vaandel heeft, blijkt wel uit de vele positieve reacties en beoordelingen op internet. 

 

Als je meer intensieve scriptiebegeleiding of scriptiehulp nodig hebt, kun je een kijkje nemen op Scriptiespot, een online dienst die vragers van thesishulp en aanbieders daarvan, samenbrengt. Scriptiespot faciliteert dus scriptiehulp en je kunt er terecht voor verschillende opdrachten: van het transcriberen van scripties tot het vertalen ervan, tot aan hulp bij SPSS en statistiek. 

http://www.scriptiespot.nl