Top 12
Image default
Computers / Internet

Yoyo SpeedCube

Als men een yoyo wil kopen gaat men naar SpeedCube. Daar gaat men heen als men yoyo’s wil halen die voor beginners, kinderen of gevorderden geschikt zijn. Dit speelgoed is weer terug van weg geweest en is weer populair in Nederland.

Bij SpeedCube vindt men yoyo’s voor alle niveaus. Bovendien bieden we genoeg materialen om jouw jojo te onderhouden. Dit speelgoed bestaat namelijk uit een touwtje dat bij langdurig of intens gebruik kan breken, er zitten kogels in de lagers die kunnen slijten en zo is er de yoyo zelf die men na zeer lange tijd kan overwegen te vervangen. Al de benodigdheden om alles tot in de puntjes te laten werken kan men bij ons vinden.

Jojo’s voor beginners

Als u nu yoyo’s voor beginners zoekt kunt u deze bij ons vinden. Jojospeelgoed is te krijgen in tal van varianten waardoor het handig is om te weten welke u nodig hebt. Zo kunt u ervoor kiezen om in het begin het wat goedkopere speelgoed te kopen. Dan is men niet zoveel kwijt als voor de duurdere professionele varianten. Wel kan men erop letten om een yoyo te nemen die zwaar genoeg is. Dat is omdat een te lichte zeer lastig is om trucs mee te doen. Verder kan er nog onderscheid gemaakt worden tussen een kinderjojo en de andere. Deze versies beschikken niet over een kogellager waardoor deze niet kunnen blijven ‘hangen’als ze eenmaal uitgerold zijn. Dat wil zeggen dat het touwtje aan de as vast zit waardoor dit soort yoyo meteen weer omhoog komt.

Duurdere yoyo’s

Daarnaast kan men de duurdere jojo’s bij ons kopen. Dit is voor professioneel gebruik bestemd. Dat zijn yoyo’s van bijvoorbeeld de merken YoYoFactory en MagicYoyo. Daar kan men uitstekend trucs mee doen. Tevens verkopen we alle bijbehorende accessoires voor dergelijke yoyo’s dat zijn kogellager, touwtjes, olie om de as mee te smeren en dergelijken.