Top 12
Image default
Computers / Internet

Wie komt het duurst uit bij de kapper?

Wie komt het duurst uit bij de kapper?

‘Mevrouw, dat wordt dan €65,00 alstublieft ‘. Een flink bedrag voor een bezoek aan de kapper. Tenminste, voor de meeste mannen dan. Zij zijn namelijk gewend om veel minder te betalen na een knipbeurt. Is dat ook echt zo? Of is het slechts een aanname? De bekendste kapperszaken in Delft weten het antwoord op die vraag.,

 

Wat betalen de dames?

Om te beginnen, brengen we eerst in beeld hoeveel vrouwen gemiddeld betalen nadat zij bij een kapper of kapster zijn geweest. Een dameskapper Delft kan inderdaad prijzig zijn. Het totaal bedrag is afhankelijk van de wensen die een klant heeft. Wassen en knippen kost dames gemiddeld €23,00. Echter zijn er maar weinig vrouwen die zich regelmatig laten wassen en knippen. Over het algemeen gebeurt dat één keer in de acht weken. Op zich valt de prijs dan wel mee toch? Als je je bedenkt dat de meeste vrouwen minstens één keer per half jaar hun haar ook nog laten permanenten of kleuren-voor een gemiddeld bedrag van €80,00 – dan komen de dames op jaarbasis al gauw uit op minimaal €298,00.

 

Wat betalen de heren?

In tien jaar tijd is er erg veel veranderd bij het knipgedrag van mannen. Vroeger bezocht een man een herenkapper delft gemiddeld één keer in het half jaar. Tegenwoordig kan je daar gerust een knipbeurt per twee weken van maken. De meeste kapperszaken hanteren een prijs van ruim €20,00 voor het wassen en knippen. Voor je baard betaal je al snel €10,00 extra. Mannen zonder baard komen per jaar dus uit op een bedrag rond de €480,00.

 

Wie betaalt meer?

Wie er meer betaalt, ligt natuurlijk helemaal aan de persoon zelf. Maar wanneer we kijken naar de knip trends van de heren, dan komen zelfs de mannen zonder baard duurder uit dan  vrouwen. Tenzij je een hele hippe dame bent die de kapper heel vaak bezoekt, kan het heel goed zijn dat je toch meer betaalt dan de mannen.

 

https://www.onekappers.nl/