Top 12
Image default
Computers / Internet

Wat maakt smartphones populairder dan ooit?

Wat maakt smartphones populairder dan ooit?

De smartphone is tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons leven. We hebben onze mobieltjes altijd bij ons. Het lijkt soms alsof we niet meer zonder kunnen.  De winkels spelen daar tegenwoordig heel goed op in door bijvoorbeeld Samsung, Huawei ofIphone hoesjes aan te bieden. Maar wat maakt de smartphone tegenwoordig zo populair vergeleken met de eerste mobieltjes?

Altijd bereikbaar

Allereerst zijn we heel de dag door te bereiken door onze smartphone. Vrijwel iedereen heeft een abonnement waarbij het mogelijk is om iemand op elk gewenst moment te bellen. Vooral tijdens deze pandemie bellen mensen elkaar vaker dan ooit.

 

Internet

Door de smartphones zijn we dus altijd bereikbaar. Maar wat maakt de smartphone dan meer gewild dan de eerste varianten van de mobiele telefoon van een aantal jaar geleden? Het grootste voordeel van de smartphone ten opzichte van de eerste mobiele telefoons is het feit dat het mogelijk is om met de nieuwe hippe telefoons verbonden te zijn met het internet. Daardoor kan je op je telefoon heel de dag actief blijven op sociale media, een film kijken en zelfs muziek  luisteren op elk gewenst moment van de dag.

 

Camera

De smartphone heeft in tegenstelling tot de eerste mobieltjes een heldere camera met meer megapixels dan ooit. Hierdoor is de smartphone ook te gebruiken als camera zonder extra geld te hoeven betalen voor een apparaat waarmee je dezelfde foto’s kunt maken.

 

Hoesjes Iphone, Huawei en onder andere van de Samsung zie je steeds meer in het assortiment van meerdere winkels. Dat komt doordat de vraag naar dat soort producten de afgelopen jaren fors is toegenomen. Tegenwoordig kan namelijk bijna niemand meer zonder zijn  smartphone. De smartphone is vergeleken met de eerste mobieltjes veel handiger. In tegenstelling tot de eerste telefoons heeft de smartphone internet en een goede camera. Wie weet hebben mobieltjes in de toekomst nog meer mogelijkheden.

https://iphonehoesjes.nl/