Top 12
Image default
Computers / Internet

Verf je leren schoen

Kleren maken de man en in het speciaal toch wel de schoenen. Goede schoenen maken de outfit af. Denk hierbij aan mooie leren schoenen bijvoorbeeld. Soms hebben deze schoenen niet de gewenste kleur. Dan staan de schoenen eigenlijk niet bij het pak dat erbij wordt gedragen. Dat is zonde, want schoenen in de verkeerde kleur kunnen ervoor zorgen dat je hele outfit in het water valt.

 

Het is niet altijd nodig om daarvoor nieuwe schoenen aan te schaffen. Soms kun je ook overwegen de schoenen in de juiste kleur te verven. Wanneer je leren schoenen niet meer zo mooi zwart zijn als dat ze waren is het een idee om er met een likje verf overheen te gaan. Hiervoor heb je uiteraard wel specifieke verf nodig. De waterverf van de kleuterschool en ook de muurverf voor je huis zullen nou niet bepaald het gewenste resultaat opleveren. Gelukkig is er speciale leerverf op de markt. Deze verf is gemaakt voor leren schoenen en zal er wel goed en lang op blijven zitten.

 

Ga bij het verven van schoenen zorgvuldig te werk. Allereerst pak je de zogenaamde ‘preparer en deglazer’. Dit middeltje maakt je schoen gereed voor de verf door vuil en vet te verwijderen. Wanneer je de schoen niet goed voorbereid op de verfbeurt zal de verf na lange of na korte tijd voorzichtig beginnen af te bladderen.

 

Je kunt er voor kiezen om de schoenen een mooie kleur zwart te geven. Schaf hiervoor de schoenverf zwart aan en je bent ready to go. Als je de speciale verf voor schoenen in huis hebt en ook over de andere middeltjes beschikt kan je beginnen met verven. Let er dan even goed op dat je op een klein oppervlak op de schoen begint dat minder goed opvalt. Zo kun je zien wat de verf op de schoen doet en kan je even testen hoeveel verf je moet gebruiken voor een goed resultaat.

https://www.leerverfshop.nl