Top 12
Image default
Computers / Internet

Uitzendsoftware van een specialist

Wanneer men op zoek is naar uitzendsoftware van hoogstaande kwaliteit kan men bij ons terecht. De uitzendsoftware die wij aanbieden is gecreëerd door specialisten en voor specialisten. We hebben veel ervaring met het detacheren en plaatsen van kandidaten bij opdrachtgevers. Hierdoor wisten wij precies wat er nodig was om de ultieme recruitment software te produceren.

Heeft men er wel oren naar en wil men graag tijd besparen met efficiënte uitzendsoftware? Dan kan men in dat geval ons systeem hanteren en zo vele onnodige handelingen vervangen met een paar simpele klikken van de muis. Onder andere is dit uitgerust met taken module waarmee men aan de slag kan gaan en men in één oogopslag kan zien wie er allemaal taken ingepland heeft en wie niet en voor welke projecten dit is. Mocht men dus een stuk effectiever willen werken dan kan men onze uitzendsoftware gebruiken.

Uitzendsoftware uitgerust met taken module

De uitzendsoftware die we aanbieden is uitgerust met onder andere een taken module. Daarin kan men een overzicht van taken opstellen die voor jezelf bedoeld zijn, maar men kan een takenlijst ook opstellen voor collega’s, voor het bedrijf zelf en voor kandidaten en vacatures of projecten. Op die manier heeft men direct een overzicht van alle uitzendsoftware in handen en is het wijzigen of het inzien van wat er is gedaan zeer eenvoudig. Wat er ook erg handig aan is is dat het Outlook up-to-date houdt waar je ten alle tijden van de meest recente gegevens gebruik kunt maken ook al kijk je op jouw mobiel en ben weg van kantoor. Onze uitzendsoftware kan op die wijze een verschil maken.

Geheel plug-and-play

Een ander voordeel van wat onze uitzendsoftware kan doen is dat het geheel operationeel is binnen een browser. Daardoor is het in feite gebaseerd op plug-and-play en is er verder niets anders voor nodig om het werkend te maken behalve enkele plug-ins en extensies. Op die manier kan men overal aan de slag met de gegevens van binnenkomende cv’s en andere datastromen met onze uitzendsoftware die geschikt is voor uitzendbureaus.

https://www.recruiterxl.nl/