Top 12
Image default
Computers / Internet

Stralend witte tanden

Witte tanden hebben is voor veel mensen enorm belangrijk zeker in deze tijd is het echt een hype. Iedereen wil de Hollywood look hebben met stralende en rechte tanden. Tegenwoordig mag er niks meer scheef staan en het belangrijkste is de witte kleur. In principe is dit niet eens hoe het er van nature uit hoort te zien, maar dit beeld wordt wel gecreëerd. Het is ook genetisch bepaald welke kleur jouw tanden zijn. Dit komt door de kleur van je tandbeen, want deze kleur zorgt ook voor de kleur van je tanden. Het belangrijkste om witte tanden te krijgen of te houden is om goed te poetsen.

 

Hoe moet je poetsen?

 

Het begint natuurlijk met het materiaal waarmee je poetst. Het beste om mee te poetsen is een elektrische tandenborstel. Deze tandenborstels maken de beste bewegingen om te poetsen tussen de tanden en kiezen in vergelijking tot een gewone tandenborstel. Ook is het belangrijk dat de haartjes rond en niet te hard zijn. Dit zorgt ervoor dat je op elke plek kunt komen om te poetsen. Ook moet je niet te hard drukken tijdens het poetsen om te voorkomen dat je het tandvlees beschadigd. De tandenborstel of kopje van een elektrische borstel moet om de 3 maanden vervangen worden voor het beste resultaat.

 

3B’s

De regel om de 3 B’s aan te houden is erg belangrijk. De B’s staan voor de binnenkant, buitenkant en de bovenkant. Hou je je aan deze regel en hanteer je de juiste techniek, dan voer je de poetsbeurt goed uit. Er wordt aanbevolen om 2 maar zeker 1 keer per dag de tanden goed te poetsen.

 

Tanden bleken

Wil je je tanden een opknapbeurt geven, dan kan dat vrij gemakkelijk. Je kunt zonder genetische aanleg super mooie stralende witte tanden krijgen door ze te laten bleken. Het resultaat is verbluffend en je tanden zien er uit net de Hollywood look.

https://witgebitnederland.nl/