Top 12
Image default
Computers / Internet

Slim gebruiken maken van encryptie

 

Mobiele bescherming is tegenwoordig een must. Vooral als je het vaak gebruikt wanneer je op stap gaat en gebruik maakt van onveilige wifi connecties. Je staat open tot allerlei soorten bedreigingen en kunt ook nog persoonlijke data verliezen.

Je kunt ervoor kiezen om een antivirus op je telefoon te downloaden, maar waarom zou je dat doen wanneer je weet dat je nog betere bescherming kunt krijgen?

Elite privacy geeft je meer opties dan een normale antivirus. Je smartphone wordt op allerlei gebieden beschermt. Van e-mails tot je chat berichten. Als je je mobiele telefoon gebruikt voor je werk, dan kun je niet wensen voor een meer veelzijdigere bescherming.

Alle belangrijke documenten, foto’s en notities worden in een vault geplaatst zodat niemand bij ze kan komen. Wanneer je gebruik maakt van een vreemde wifi connectie, wordt je beschermt tegen data diefstal. Je kunt er ook voor kiezen om al je chat berichten van een afstand te wissen wanneer het gestolen wordt. Dit zijn maar een paar van de vele handelingen die je kunt plegen om alle data in je BlackBerry of Samsung phone te beveiligen.

Elite Privacy speelt dit alles klaar door gebruik te maken van Ciphr. Ciphr is de meest veelzijdige ECC beveiligingsoplossing voor Android om je mobiele privacy te beschermen. ECC is de veiligste vorm van communiceren, omdat het gebruik maakt van een 512-bit AES en 15360-bit RSA sleutel encryptie en die kun je niet kraken.