Top 12
Image default
Computers / Internet

SIP Trunk van De Nederlandse Provider

De Nederlandse Provider is opgericht omdat zij vinden dat telecom en IT zoveel makkelijker kan. Zij vallen je niet lastig met techniek, maar snappen wat jij nodig hebt als ondernemer. De Nederlandse Provider levert alle zakelijke telecomdiensten, maar dan zoals het hoort. Zo ook met hun SIP Trunk. Heb je een bestaande telefooncentrale en wil je deze geschikt maken voor het bellen via VoIP? Dan is er het goede nieuws dat De Nederlandse Provider de SIP Trunk levert die daarvoor nodig is.

 

SIP Trunk: VoIP bellen met je bestaande telefooncentrale.

Jouw telefooncentrale wordt aangesloten op een SIP trunk van De Nederlandse Provider. Vanaf dat moment belt jouw organisatie over VoIP met als voordelen:

·        Flinke besparing op je telefoonkosten;

·        Veel extra nieuwe functies beschikbaar;

·        Bij calamiteiten worden oproepen omgeleid;

·        Behoud van je bestaande telefoonnummer.

 

Hoe werkt een SIP Trunk?

Via een beveiligde internetverbinding wordt jouw telefooncentrale verbonden met het telefonieplatform van De Nederlandse Provider. Daarna is jouw telefooncentrale geschikt om te bellen via Voice over IP (VoIP).

 

Overigens is een SIP trunk niet zomaar een techniek, maar is ondertussen een bewezen protocol dat al sinds 2000 wordt gebuikt. In Nederland heeft KPN al zelfs aangekondigd dat ISDN in 2019 hierdoor wordt vervangen.

 

Past een SIP Trunk bij jouw organisatie?

Maak jij gebruik van een telefooncentrale op kantoor, of heb je daar interesse in? Dan is een SIP Trunk van De Nederlandse provider de oplossing voor jou. Jouw telefooncentrale wordt eenvoudig aangesloten op een SIP trunk van De Nederlandse Provider, waardoor je voortaan kunt bellen via het voordelig alternatief VoIP.

 

Heb je nog een ISDN-centrale op locatie staan? Geen probleem, jouw telefooncentrale kan alsnog (met behulp van een converter) eenvoudig worden aangesloten op de SIP Trunk van De Nederlandse Provider. Zo kan jij nog even vooruit met je huidige apparatuur en bespaar je aanzienlijk op de abonnements- en gesprekskosten.

Hoe stap je over naar SIP trunk?

De Nederlandse Provider maakt het overstappen naar VoIP bellen weer ongewoon simpel voor ondernemend Nederland. Nadat gezamenlijk de behoeften van jouw organisatie in kaart is gebracht, ontvang je een offerte op maat. Bij De Nederlandse Provider hoef je niet druk te maken over de migratie, nummerplannen en het aanpassen van je telefooncentrale. Dat doen zij allemaal voor jou.