Top 12
Image default
Computers / Internet

Wat is PlayStation Plus nou precies?

Als fanatiek PlayStation lid heb jij vast al vaker gehoord van PlayStation Plus. Je hebt het waarschijnlijk vaak voorbij zien komen, maar vindt het allemaal maar een beetje vaag. En dat is goed te begrijpen aangezien er zoveel verschillende mogelijkheden zijn als het over de PlayStation gaat. Daarom heb ik besloten om een artikel te schrijven om meer duidelijkheid te bieden over het PlayStation Plus abonnement.

Wat is de Playstation Plus nou precies?

PlayStation Plus is een community gebouwd op het gebruik van de PlayStation. Het geeft je prettige extra’s wat natuurlijk altijd mooi meegenomen is. Zo kun je bijvoorbeeld elke maand twee digitale games downloaden. Die je niet alleen die maand kunt spelen maar zelfs op de cloud kunt opslaan. Je krijgt zelfs maar liefs 10 GB cloudopslag. Dus genoeg om veel spelletjes te downloaden. Exclusieve kortingen in de PlayStation Store en deals speciaal voor PS Plus leden. Je kunt samen met miljoenen spelers avonturen beleven en tegen elkaar games spelen. Ook blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste games en spelen. Als je graag van alle gemakken voorzien bent, terwijl je aan het gamen bent op je PlayStation, is het aanschaffen van PlayStation Plus zeker wat voor jou. En wat is er nou leuker dan van alle extra’s te genieten?

PS Plus 3 maanden als kennismaking

Het voordeel van een abonnement van 3 maanden ten opzichte van bijvoorbeeld een abonnement van 1 maand is dat je in 3 maanden toch meer mogelijkheden hebt om alles uit te proberen. Door alle bezigheden van tegenwoordig is een maand soms toch wel een korte tijd. In 3 maanden heb je rustig de tijd om alles door te nemen en alle gemakken uit te proberen. Daarom is het PS Plus 3 maanden abonnement de beste keuze. Wacht dus niet langer en schaf vandaag nog het PS Plus 3 maanden abonnement aan voor het ultieme speelplezier!

https://www.dreamgame.nl