Top 12
Image default
Computers / Internet

Neem plaats in de tandartsstoel van AllDent!

AllDent biedt de tandartsstoel aan die bij u past. Door het brede assortiment met allerlei verschillende stoelen, is er voor iedereen een perfecte tandartsstoel te vinden. De stoelen zijn gemaakt door professionals en beschikken over hoge kwaliteit. Alle stoelen hebben wieltjes in plaats van poten, zodat u zich makkelijk kan bewegen door de werkruimte heen. Door de geoptimaliseerde ergonomie neemt u de juiste werkhouding aan. Naast tandartsstoelen biedt AllDent ook andere producten aan voor in de tandartspraktijk in samenwerking met merken van hoge kwaliteit. Bekijk deze tandarts werkstoel.

De ideale tandartsstoel is er voor elke tandarts

AllDent beschikt momenteel over twaalf verschillende tandartsstoelen die ieder zijn eigen kwaliteiten heeft. U kunt kiezen uit de professionele merken Finndent, DKL, Gigadent en Forest. Finndent staat garant voor hoge kwaliteit stoelen met een perfecte ergonomie. DKL beschikt over hele stevige stoelen met een elegant design. Gigadent biedt u de speciale stand-alone mobiele behandelunits aan. Tenslotte beschikt Forest over de innoverende lucht gestuurde behandelunits. Elk merk heeft dus zijn eigen specialiteiten en er is voor iedere tandarts wat wils. De aangepaste ergonomie van de tandartsstoelen zijn gebaseerd op langdurig voorovergebogen werk. Daardoor heeft u voor langere tijd een prettige zitting en neemt u de juiste werkhouding aan. Tenslotte beschikken wij over een showroom in Veenendaal, waar u gerust langs mag komen om de stoelen eens wat beter te bekijken. Wel vragen we bij interesse in de showroom om even contact met ons op te nemen via de gegevens op de website.

Andere producten voor uw tandartspraktijk of medewerkers

Er zijn ook specifieke tandartsstoelen gemaakt voor praktijkondersteuners en tandartsassistenten. De overige stoelen kunnen door tandartsen, mondhygiënisten, orthodontisten en paradontologen worden gebruikt. Naast stoelen kunt u ook bij AllDent terecht voor bijvoorbeeld verlichting en röntgensoftware. Bij deze producten kunt u denken aan merken zoals Faro, W&H en Melag. Neem voor het hele assortiment graag een kijkje op de website www.alldent.nl. Heeft u onderhoud nodig aan de apparatuur, wilt u advies van een van onze specialisten of wilt u onze showroom bezoeken? Neem dan gerust en vrijblijvend contact op via het contactformulier op onze website.