Top 12
Image default
Computers / Internet

Meetapparatuur Meatest, voor automatische kalibratie

Meetapparatuur Meatest van TTMS is ontworpen voor automatische kalibratie. Met de meetapparatuur van Meatest als toeleverancier, brengt TTMS effectieve oplossingen aan hun klanten. Zij ontwikkelen en produceren elektrische kalibratie-instrumenten voor kalibratielaboratoria en testfaciliteiten in de elektronica-, engineering-, utiliteits-, luchtvaart- en telecommunicatiesector. Metrologische knowhow maakt ook deel uit van hun productie van industriële elektromagnetische stroommeters.

Nogal wat redenen om voor meetapparatuur Meatest te kiezen

De meetapparatuur Meatest wordt gemaakt door een gecertificeerde fabrikant. Hun kwaliteitsmanagementsysteem is gecertificeerd volgens ISO 9001:2015 volgens de UKAS-certificeringsregels. Alle nieuwe instrumenten worden getest en gekalibreerd met de mogelijkheid van ISO 17025 gecertificeerde kalibratie.

De apparatuur is gemaakt om lang mee te gaan

De ontwikkeling en het ontwerp van de meetapparatuur is gericht op een lange levensduur. Hoogwaardige componenten en nauwkeurige productieprocessen zijn belangrijke factoren bij het verlagen van de levenscycluskosten. Eén van de redenen voor TTMS om met hen samen te werken als leverancier.

Focus op innovatie

Continue ontwikkeling wordt bij Meatest zeer serieus genomen. Daarom zijn ontwikkelaars goed voor meer dan een kwart van alle Meatest medewerkers.

Flexibele oplossingen

Als u als klant het idee heeft dat er niets van alles dat inmiddels op de markt aanwezig is, aan uw eisen voldoet, dagen zij u uit dit bij hen te melden om samen tot een oplossing voor u te kunnen komen.

Instrumenten voor mensen

Hoewel hun instrumenten complex en krachtig zijn, is de gebruikersinterface altijd duidelijk en eenvoudig. Kom naar TTMS en probeer het zelf uit.

MEATEST werd opgericht in 1991 en sindsdien zijn zij gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en verkoop van meettoestellen voor het meten van elektrische hoeveelheden. Hun producten zijn voornamelijk kalibratieapparatuur, industriële automatiseringsoplossingen en elektromagnetische debietmeters

Industriële automatisering

Industriële automatisering wordt gebruikt om productieprocessen te optimaliseren. Dankzij voortdurende innovatie en moderne technologieën levert industriële automatisering aanzienlijke kostenbesparingen op en draagt zo ook bij aan hogere winsten. De meetapparatuur van Meatest, de kalibratie apparatuur en andere producten zorgen voor een maximale efficiëntie van de industriële automatisering.

Elektromagnetische stroommeters

Bij Meatest produceren ze ook EM Flow Meters en aangezien ze zich grotendeels specialiseren in metrologie en laboratoriuminstrumenten hebben ze besloten om deze kennis ook in te zetten in industriële flowmeters.