Top 12
Image default
Computers / Internet

Mantelzorgwoning van Mantelzorg Wernsen

Met Mantelzorg Wernsen kunt u een zorgchalet op maat krijgen voor uw zorgvragende ouders. In of vanuit een zorgchalet wordt het mogelijk om het beste voor ze te bieden, ze zitten dichtbij en zijn dus bereikbaarder voor u, tegelijkertijd behouden ze hun eigen ruimte en privacy. Wat betreft deze zorg is Chaletbouw Wernsen uw betrokken partner. Wij vinden namelijk dat uw zorg vooral de mantelzorg moet blijven, en dat u zich geen zorgen zou moeten maken om allerlei zaken daaromheen. Wij houden erg veel van korte lijntjes, dus zullen we u tijdens het volledige proces op de hoogte houden van de ontwikkelingen, maar u hoeft u zelf niets te doen.

Een mantelzorgwoning op maat

Het bouwen van een mantelzorgwoning is een proces waar Chaletbouw Wernsen mee aan de slag gaat, u hoeft zich geen zorgen te maken over iets, alleen uw ouders. De eerste stap is een sessie waar u uw wensen aan ons kan kenbaar maken. Daarna gaan we gewoon voor u aan de slag, bouwen de zorgchalet op maat en plaatsen deze op locatie, klaar voor gebruik! Zo makkelijk kan dat. In de tussentijd adviseren we u, en regelen de hele papierwinkel die hierbij hoort. U hoeft zich daar niet druk om te maken, we hebben inmiddels zoveel ervaring dat het ook stukken sneller gaat.

Ontzorging

Gelukkig hebben veel gemeentes hun regels versoepeld als het gaat om het bouwen van een zorgchalet bij uw eigen woning of juist bij diegene van uw ouders. Daarom is dat vaak al geen punt meer om te regelen, maar wij controleren voor u of het ook bij uw gemeente het geval is. Daarna gaan we aan de slag met het bouwen van de chalet volgens uw eisen en wensen wat betreft de veiligheid, isolatie, milieu en gezondheid. Wanneer blijkt dat u een omgevings-vergunning nodig heeft, dan regelen we die voor u bij de gemeente. Dat scheelt meteen wanneer u naast de mantelzorg van uw ouders ook nog bezig bent met uw eigen familie en werk. Wij nemen de last uit uw handen zodat het allemaal wat makkelijker gaat.