Top 12
Image default
Computers / Internet

Kostenbesparing met Cloud Telefonie

Met Cloud telefonie van De Nederlandse Provider bespaart u direct op uw hoge telefoonkosten. Daarnaast profiteert u van een geheel nieuw platform met alle functionaliteiten die een telefooncentrale u te bieden heeft.

Wat is dat nou, Cloud telefonie?

Cloud telefonie is een betrouwbare en nieuwe manier van bellen, ook wel bekend onder VoiP (Voice over Internet Protocol). De telefoonverbinding wordt tot stand gebracht via dataverbindingen in plaats van de traditionele ISDN- of analoge lijnen. Bereikbaarheid is en blijft voor u als bedrijf natuurlijk een groot goed. Voor de nabije toekomst is dan ook uiterst noodzakelijk een andere oplossing te vinden voor het traditionele bellen via ISDN lijnen, want in 2019 stopt KPN namelijk met deze dienst. De Nederlandse Provider is graag uw betrokken en vakkundige partner.

Geen paniek, Cloud telefonie is dé oplossing

Ook al stopt KPN met de dienst ISDN telefoonlijnen, via Cloud telefonie heeft u een zeer betrouwbaar alternatief. U belt via het internet, waardoor u helemaal geen analoge of ISDN telefoonlijnen meer nodig heeft. Bellen via het eigen lokalen (LAN) netwerk, kunt u uw traditionele bedrijfstelefooncentrale ook nog eens vaarwel zeggen. En dus ook tegen de vaak dure onderhoudscontracten, servicecontracten én de contracten voor het beveiligen van de telefooncentrale. De noodzakelijke en vaak dure investeringen zijn overbodig geworden want in de ‘cloud’ heeft u de beschikking over uw eigen virtuele telefooncentrale.

Cloud telefonie kent veel extra functionaliteiten

Telefoneren via cloud telefonie levert uw bedrijf een betere telefonische bereikbaarheid op dan de traditionele telefonie via ISDN- of analoge telefoonlijnen. Wat de professionaliteit, betrouwbaarheid en stabiliteit van uw bedrijf alleen maar bevordert. Cloud telefonie is zeer flexibel en ‘schaalbaar’. Wat betekent dat het opschalen of inkrimpen van het aantal IP aansluitingen vergemakkelijkt. Een (interne) verhuizing van medewerkers levert geen onbereikbaarheid meer op, immers de telefoontoestellen zijn niet meer via een traditionele telefooncentrale verbonden, maar juist in de cloud. Kosten worden berekend aan de hand van een vast bedrag per maand per medewerker.

Met het stoppen van de ISDN lijnen is de traditionele telefonie aan verandering toe. Neem gerust contact op met de professionals van De Nederlandse Provider voor persoonlijke aandacht en het beantwoorden van uw vragen gericht op de toekomstige bereikbaarheid van uw bedrijf.