Top 12
Image default
Computers / Internet

Kartonnen dozen, daarom de Dozenhal!

Kartonnen dozen zijn altijd lastig te vinden wanneer je ze nodig hebt. Veel mensen kennen niet echt winkels waar ze gewoon verkocht worden als normale producten. Dat komt doordat ze de Dozenhal nog niet kennen! Bij ons is het mogelijk om dozen in grote oplages te kopen voor maar weinig geld. Ook voor het verhuizen ontzettend handig, omdat het bij ons mogelijk is om erg specifieke maten te krijgen, wat bij andere winkels vaak geen optie is. Zoeken of we een specifieke maat doos in onze voorraad hebben is ontzettend makkelijk, je hoeft alleen de afmetingen die gewenst zijn in te vullen, samen met het aantal stuks dat nodig is, waarna alleen nog maar op de zoekknop gedrukt hoeft te worden! Je krijgt meteen resultaten te zien met dozen die het meest in de buurt komen van jouw zoekopdracht.

Allerlei soorten kartonnen dozen

Er zijn allerlei verschillende soorten kartonnen dozen bij de Dozenhal te krijgen, voor het geval dat de verhuizing ook gaat om erg speciale voorwerpen. Neem bijvoorbeeld onze palletdozen, waarmee het mogelijk wordt om heel veel spullen in maar één doos te proppen. Ze zijn ook erg handig voor het transport van erg grote producten zoals banken en stoelen. Ook hebben we tabaksdozen beschikbaar voor de klanten die ontzettend stevige dozen hebben om erg zware producten te kunnen transporteren. Je zult zomaar hebben dat de dozen waar je producten in zitten doorscheuren! Dat gebeurt gelukkig niet met onze tabaksdozen.

Nieuwe dozen en gebruikte dozen

Naast onze speciale dozen hebben we ook nieuwe dozen die op maat gemaakt worden voor onze klanten en gebruikte dozen! De nieuwe dozen spreken wel voor zich, dus waarom verkopen we gebruikte dozen? Wij van de Dozenhal vinden het belangrijk dat iedereen een steentje bijdraagt als het gaat om het milieu, en dit is de manier waarop wij goed proberen te doen voor het milieu. Gebruikte dozen zijn namelijk vaak nog in vrij goede staat, en hoeven daarom niet gelijk weggegooid te worden. Wij gaan hiermee om door ze aan te bieden aan onze klanten voor een veel lagere prijs!