Top 12
Image default
Computers / Internet

ISDN lijnen verdwijnen: hoe stap ik over?

Vanaf september 2019 gaan ISDN lijnen verdwijnen. Een alternatief voor ISDN lijnen is VoIP.

Bij De Nederlandse Provider maken ze de overstap van ISDN naar VoIP heel eenvoudig. Zo kunt u heel gemakkelijk online berekenen wat de overstap naar VoIP gaat kosten. Zijn daarna nog vragen? Overleg dan even met de technische mensen van De Nederlandse Provider, zodat er niets over het hoofd wordt gezien. Dat kan per mail, telefonisch of bij u op kantoor. Gaat u met De Nederlandse Provider in zee? Dan kan u rustig achterover gaan zitten. De mensen van De Nederlandse Provider regelen de hele installatie voor u.

In 5 stappen van ISDN naar VoIP

Met het verdwijnen van ISDN is het zaak om tijdig over te stappen van ISDN naar VoIP. Bij De Nederlandse Provider gaat deze overstap snel en geruisloos in 5 stappen:

Stap 1: Inventarisatie

Stap 2: Offerte op maat

Stap 3: Zorgeloos overstappen

Stap 4: De installatie

Stap 5: Kwalitatief bellen over internet

 

Stap 1: Inventarisatie

Om u goed te kunnen helpen worden eerst uw behoeften in kaart gebracht. Overigens, De Nederlandse Provider heeft een handige online checklist om uw situatie in kaart te brengen en uw telefonie behoeften te inventariseren.

 

Stap 2: Offerte op maat

U krijgt van De Nederlandse Provider een offerte op maat waarin al uw wensen op het vlak van VoIP zijn opgenomen.

 

Stap 3: Zorgeloos overstappen

Na akkoord gaat De Nederlandse Provider onmiddellijk aan de slag met alle voorbereidingen. Het enige wat u nog hoeft te doen, is het opzeggen van uw oude contracten.

 

Stap 4: De installatie

Op de afgesproken dag staat de installateur op de stoep om de migratie te begeleiden. Op afstand zijn de meeste zaken al voorbereid, op locatie worden de laatste instellingen op kantoor goed gezet. Tijdens dit proces blijft u gewoon bereikbaar.

 

Stap 5: Kwalitatief bellen over internet

Klaar! U kunt nu gebruik maken van alle voordelen van VoIP.