Top 12
Image default
Computers / Internet

ICT automatiseren

Anno 2018 zit niemand meer te wachten op een grote, oude, zware server. In een van de kleinste kamertjes van het kantoorpand staat er zo’n ding te draaien die de aandacht behoeft van een beheerder, die vervolgens nét op vakantie is als je hem nodig hebt. Zonder internet geen bedrijf en zonder toegang tot de ICT al helemaal niet. Het is dan een goed idee om het beheer van de server zo uit te besteden dat u alles in de cloud hebt. Of het nu gaat om een klein bedrijf of een bedrijf met meer dan 1000 werknemers, een digitale werkplek is altijd een goed idee. U heeft thuis toegang tot de bestanden via een simpele snelkoppeling op het bureaublad. Daarnaast is alle software van het bedrijf ook aanwezig in de cloud. De ICT-wereld heeft een grote ontwikkeling doorgemaakt de laatste jaren en het is verstandig om nu als bedrijf in te stappen in de sneltrein die ICT heet. Een digitale werkplek houdt dus in dat de organisatie gebruik maakt van een digitale, online server. De documenten en software van het bedrijf worden hierop ondergebracht en de lompe oude server kan voorgoed vaarwel worden gezegd.

 

De digitale werkplek maakt gebruik van het snelst denkbare internet, waardoor u altijd de snelste toegang heeft tot de werkplek. Ook de e-mail van het bedrijf kan op deze server worden geplaatst. Het is zó eenvoudig te bereiken dat ook op telefoon of tablet de werkplek letterlijk binnen handbereik is. Gratis tip van deze kant: laat deze apparaten op vakantie maar thuis, want anders wordt de verleiding voor een harde werker misschien wel te groot.

 

Kiest u voor ict automatisering? Stapt u nog niet in de trein, dan is een goede systeembeheerder onmisbaar. Of als u voor de overgang van de oude server naar de cloud kiest, kan deze systeembeheerder u optimaal adviseren en helpen bij het overzetten. Kies voor zekerheid zonder zorgen!

 

 

https://www.danteck.nl/