Top 12
Image default
Computers / Internet

Het vinden van een juist hostingbedrijf

Er zijn tegenwoordig veel verschillend bedrijven die diensten aanbieden in dezelfde categorie. Het is dan erg belangrijk dat er goed gekeken wordt naar het bedrijf zelf. Welke mensen zitten erachter en wat vinden de meeste mensen van het bedrijf. Het is namelijk wel belangrijk om te weten of een bedrijf een beetje betrouwbaar is of niet. Je moet namelijk wel tevreden zijn over de dienst die het bedrijf levert aan jou, en je moet natuurlijk ook tevreden zijn over hoe de service van het bedrijf gaat. Zoek daarom net zo lang door tot je een bedrijf hebt gevonden waarover je echt helemaal te spreken bent. 

Een voorbeeld bedrijf

Een voorbeeld bedrijf waarover veel mensen tevreden zijn is Tilaa. Dit is een erg groot hostingsbedrijf met hun hoofdvestiging in Nederland. Zo weet je namelijk zeker dat als je problemen hebt dat deze goed voor je opgelost worden. De recensies die over Tilaa online staan zijn namelijk allemaal positief. En zo hoef jij je dus geen zorgen te maken over de service die door Tilaa verleend wordt aan de klanten. 

24/7 SLA

Een groot voordeel van het afsluiten van diesnten bij Tilaa is dat je er 24/7 SLA bij krijgt. Dit houdt in dat je altijd hulp krijgt als je server of andere product dat je bij hun aangeschaft hebt kapot gaat/ is gegaan. Hierdoor weet je dus zeker dat je dus nooit met problemen op straat komt te staan en dus altijd geholpen zult worden.