Top 12
Image default
Computers / Internet

Een professionele website laten maken: alleen even je visies delen

Een professionele website laten maken: alleen even je visies delen

 

Heb jij net een bedrijf opgestart of heb je ambities om dat te doen? Een website voor jouw bedrijf is altijd handig. Zo kunnen toekomstige (of vaste) klanten je snel en gemakkelijk vinden. Ook apps voor op smartphones zijn heel handig en sterk in trek bij consumenten.

 

Maar dan de grote vraag. Ga je die website laten bouwen en ga je die app zelf ontwikkelen? Of laat je dat doen door een bedrijf? Er zijn heel veel bedrijven die zich specialiseren in het maken van aantrekkelijke, functionele websites en apps. Ook webshops of webapplicaties kan je altijd laten ontwikkelen door dat soort bedrijven. Als je het toch zelf wil doen zijn er veel verschillende stappen die je nog moet maken voordat je je eigen professionele website heb gemaakt.

 

Als eerst moet je je aanmelden bij een internet service provider. Dan moet je je domeinnaam (naam van de website) registreren. Vervolgens kies je een pakket, zodat het duidelijk is wat je allemaal kan doen met je website. In dat pakket moet je je bedrijf mail instellen, certificaten instellen, eventueel gebruikers accounts voor je personeel of klanten, ook eventueel een webshop en nog veel meer. Dan moet je er ook nog voor zorgen dat je overal back-ups van heb. Je moet honderden keuzes maken met waarschijnlijk minimale kennis. Als je alles heb ingesteld en gecodeerd, moet je ook nog eens de website helemaal zelf ontwerpen.

Je kan ook naar een website die templates voor je heeft, maar dan ben je als nog uren kwijt aan het ontwerpen.

Er gaat ontzettend veel tijd in zitten die je als beginnend bedrijf simpel weg niet heb. Dan is het dus handig om het door een bedrijf te laten doen.

Een professionele website laten maken kost je dus veel minder tijd en stress. Het enige wat je hoeft te doen is je eigen visies delen met het bedrijf, zij gaan dan voor je aan de slag. Ideaal.

 

 

https://www.edit4u.nl/