Top 12
Image default
Computers / Internet

Een goed passend zwart tshirt voor de lange man

Zwarte tshirts zijn populair onder de mannen, maar lange mannen hebben vaak het probleem dat de tshirts net een stukje te kort zijn. Ik heb dat probleem helaas wel, dan vind ik net een zwart tshirt, maar dan is het tshirt weer net te kort. Ditzelfde probleem kom je als lange man ook vaak tegen als je een overhemd draagt. T-shirts die op het begin van de dag goed in de broek zitten, maar als je ergens 2 keer bent gaan zitten dan is je shirt alweer uit je broek. In deze blog gaan we het hebben over goedkoop is duurkoop, wat is stijlvol. En waar kunnen de perfecte lange zwart tshirts gekocht worden?

Is goedkoop duurkoop?

Uit ervaring: koop niet automatisch het goedkoopste t-shirt dat je tegenkomt. Vaak is goedkoop duurkoop. Er zijn heel veel soorten katoen en de soort katoen bepaalt vaak de prijs van een t-shirt. Er bestaat geen zwart katoen (katoen is van nature wit), dus bij zwarte t-shirts is het katoen zwart geverfd. Goedkope t-shirts zijn vaak gemaakt van dun katoen. Waardoor het shirt na een paar keer wassen en drogen uit vorm raakt (van die raar gedraaide t-shirts krijg je dan) en waarbij de kans groot is dat het shirt gekrompen is. Niet extra lang dus…

Stijlvolle zwarte shirts

T-shirts ontstonden als een vorm van ondergoed en vroeger zouden weinig mensen overwogen hebben om in T-shirt uit te gaan of te gaan werken, zeker niet in een kantooromgeving. Tegenwoordig is dat natuurlijk helemaal anders. Kledingnormen zijn gewijzigd en zeker mooie effen zwarte shirts (of witte shirts) zijn tegenwoordig helemaal geaccepteerd als uitgaans- of werkplunje. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat je zomaar overal in gelijk welk zwart shirt kunt verschijnen. Het ene shirt is het andere niet en de meest eenvoudige  modellen shirts zijn echt wel vrijetijdskledij, en dan nog liefst voor in je eigen huis of tuin. De T-shirts die je in onze webwinkel vindt hebben echter net dat tikje meer. Een hoge kwaliteit textiel, een perfecte pasvorm of een opvallend design… Met onze zwarte shirts kun je overal komen. Kies snel en eenvoudig een zwart shirt in jouw maat en selecteer het model dat je zoekt. Met onze overzichtelijke maar uitgebreide collectie zijn we altijd zeker dat we een shirt voor je in de aanbieding hebben!

Herken je deze problemen als lange man? Shirtsofcotton heeft lange tshirts voor de langere man, ideaal. Ze zijn net wat zachter dan de andere shirts die ik heb. Ook zijn de tshirts van 95% katoen en 5% elastaan. Het elastaan in de tshirts zorgt ervoor dat het shirt net wat elastischer is, je kan ze dus lekker ver naar beneden trekken en ze gemakkelijk in je broek doen. De shirts blijven tot mijn verbazing ook nog net zo zacht, als je ze gewassen hebt.

 

 

https://shirtsofcotton.com