Top 12
Image default
Computers / Internet

Een goed computerreparatiebedrijf in Heiloo vinden? Wij vertellen je hoe!

Het is half negen ’s ochtends, je kruipt achter je computer en wil ‘m aan doen, maar er gebeurt niets. Het ding blijkt stuk. Niet handig, want je pc heb je elke dag nodig. Wat je kunt doen is ‘m terug naar de winkel brengen, maar in de meeste winkels worden geen reparaties uitgevoerd. In plaats daarvan sturen medewerkers je pc terug naar de leverancier of ze proberen je ervan te overtuigen een nieuwe te kopen. Een nieuwe pc kopen is wel de snelste, maar misschien niet de slimste oplossing. In veel gevallen kan je pc namelijk – tegen betaling van een alleszins redelijke prijs – gewoon gerepareerd worden. In dit artikel vertellen we je hoe je een goed bedrijf voor computer reparatie in Heiloo vindt.

Begin met googlen

Op een computer die het wel doet, surf je naar Google.nl, voer je in de zoekbalk termen als “Computerreparatie Heiloo” of “Laptopreparatie Heiloo” in en druk je op ‘Enter’. Niet lang daarna zul je een hele reeks aan resultaten gepresenteerd krijgen. Helemaal bovenin Google worden de Google Adwords-resultaten getoond. Google Adwords zijn in feite kleine advertenties. We begrijpen best dat je normaal gesproken geneigd bent advertenties over te slaan, maar Google Adwords-advertenties zijn meer dan de moeite waard om eens aan te klikken. De bedrijven die zo’n advertentie laten plaatsen doen dit omdat deze de service aanbieden waar jij naar op zoek bent: een computerreparatieservice.

Onder de Google Adwords-resultaten vind je de Google Maps-resultaten in de vorm van een kaartje van Heiloo dat je kunt vergroten door erop te klikken. De rode stippen geven de exacte locatie aan van waar er zich bij jou in de buurt een computerreparatiebedrijf bevindt. Onder het kaartje zijn de namen van de verschillende bedrijven nog een keer opgesomd, met in sommige gevallen daaronder weer een aantal Google-recensies. Google recensies, weergegeven met oranje sterren, geven je een aardig beeld van hoe klanten die je voorgingen de verschillende bedrijven beoordelen. Deze klanten kunnen er ook voor kiezen voor een bedrijf behalve een ster of meerdere sterren een geschreven beoordeling achter te laten. Let er vóór het lezen van de recensies wel op dat ze van een recente datum zijn. Een beoordeling van jaren geleden hoeft namelijk niet meer van toepassing te zijn. Let verder op de hoeveelheid recensies die er over het bedrijf geschreven zijn. Tref je maar 1 Google recensie aan, dan zegt dat natuurlijk wel iets, maar je krijgt natuurlijk een beter idee van hoe het er in het bedrijf aan toe gaat, als er een flink aantal recensies zijn geschreven.

Bezoek de bedrijfswebsites

Behalve letten op eventuele Google recensies, is het slim een aantal van de websites van computerreparatiebedrijven in Heiloo te bezoeken. Vind je op een bedrijfswebsite een certificaat van ICT Waarborg, dan betekent dat dat het bedrijf waarvan je de website bezoekt aan bepaalde standaarden voldoet. Daarnaast geeft het SBB Leerbedrijf-keurmerk aan dat het bedrijf stageplekken mag aanbieden aan ICT-studenten. Dat mag natuurlijk alleen als het bedrijf van topkwaliteit is.

Computerbedrijven in en om Heiloo

Om je zoektocht naar een kwalitatief hoogwaardig computerreparatiebedrijf in Heiloo en omstreken te vergemakkelijken volgt hieronder een klein overzicht van bedrijven waarvan wij zeker weten dat ze een goede reputatie hebben.

PC Refresh

PC Refresh is een computerreparatiebedrijf dat in Den Haag gevestigd is. We snappen heel goed dat je niet meteen aan een Haags bedrijf denkt, als je in Heiloo woont. Toch is PC Refresh een bedrijf dat het overwegen waard is, omdat je je computer niet alleen zelf naar de werkplaats kunt komen brengen, maar je deze ook eenvoudig gratis en verzekerd op kunt sturen. De verschillende computerdeskundigen zorgen er vervolgens voor dat je computerprobleem voor je ‘t weet.

Pccentraal

Pccentraal is een computerreparatie bedrijf dat in Heiloo gevestigd is. Dankzij meer dan 20 jaar ervaring in de ICT branche hebben de medewerkers van dit bedrijf alle kennis in huis om je op een vakkundige en persoonlijke manier te adviseren en je computerprobleem op te lossen.

Bovengenoemde tips en adressen helpen je hopelijk een beetje op weg als je je computer door een professional in Heiloo wil laten repareren. Veel succes!

 

https://www.pcrefresh.com/computer-reparatie/