Top 12
Image default
Computers / Internet

Drie activiteiten waarbij je het gelukshormoon activeert

Drie activiteiten waarbij je het gelukshormoon activeert

Veel mensen gebruiken allerlei soorten middelen om zich beter te voelen. Ze willen lekker in hun vel zitten. Op zich is daar niks mis mee. Helaas resulteren alleen die middelen voor veel nare lichamelijke problemen. Daarom is het beter zo min mogelijk gebruik te maken van verdovende middelen. Gelukkig zijn er genoeg natuurlijke manieren die je een goed gevoel kunnen geven.

 

Comedy

De eerste manier klinkt heel simpel, maar in praktijk hebben de meeste mensen hier toch heel veel moeite mee. Lachen is gezond en tevens één van de beste manieren om endorfine te activeren in het lichaam. Daarom is het goed om wat vaker een leuke comedy film op te zetten om eens flink te gaan lachen.

 

Muziek

Een andere populaire manier is muziek luisteren. Gelukkig hebben  heel wat mensen in Nederland ontdekt dat tegenwoordig gratis radio luisteren mogelijk is op meerder online platformen. Op die manier luister je heel de dag door naar je favoriete muziek en geniet je van het geluksgevoel die als gevolg daarvan ontstaat.

 

Sporten

Radio luisteren op pc tijdens het werk of studeren kennen de meeste mensen al. Maar wist je dat sporten ook het geluksstofje in je lichaam activeert? Hoe meer inspanning je verricht, hoe vrolijker je je gaat voelen. Wil je het optimale geluksgevoel? Combineer dan wat leuke muziek met een goede training. Daarna zet je een leuke comedy film op om jezelf aan het lachen te maken.

 

Het is heerlijk om lekker in je vel te zitten. Verdovende middelen helpen daar goed bij. Echter is het algemeen bekend dat ze tegelijkertijd ook erg schadelijk zijn voor het lichaam. Het gelukshormoon endorfine kan je op genoeg andere manieren activeren. In plaats van de verdovende middelen, is het goed om vaker je zelf aan het lachen te maken, te genieten van goede muziek en regelmatig te sporten.

 

http://www.radio-luisteren.nl/