Top 12
Image default
Computers / Internet

Dozenhal

Voor de levering van kartonnen dozen vertrouw ik steevast op De Dozenhal. Een jaar geleden ben ik gestart met mijn online winkel in voeding en accessoires voor huisdieren. De markt hiervoor in Nederland is ontzettend groot. Als gevolg van de vergrijzing in Nederland worden mensen minder mobiel. Ook zie je dat veel alleenstaanden kiezen voor het plezier en het gezelschap van een huisdier. Ik heb dit gemerkt omdat ik voor de start van mijn eigen bedrijf 7 jaar in een dierenwinkel heb gewerkt. Ik heb daarbij de nodige veranderingen waargenomen in de behoeftes bij klanten. Deze heb ik dan ook nauwkeurig in kaart gebracht en dat heeft mij doen besluiten om een online winkel te beginnen. In het begin had ik de online winkel naast mijn baan in de dierenwinkel. Nadat ik zag dat er genoeg inkomsten werden gegenereerd, besloot ik mij volledig toe te leggen op de online winkel en mijn baan op te zeggen. Ik moet eerlijk bekennen dat het een weg was van vallen en opstaan. Zeker op logistiek gebied heb ik de nodige problemen ervaren. Daarbij was de beschikbaarheid van het juiste formaat kartonnen dozen niet zelden een probleem. Om de kosten zo laag mogelijk te houden is het van belang om producten te verpakken in passende dozen. Bij bestellingen met een klein volume bleken vaak alleen te grote dozen voorhanden te zijn. Dit is natuurlijk zonde van de ruimte, en moest ik een koerier wel eens meerdere malen laten rijden waar het ook in 1 keer had gekund. Uiteindelijk kwam ik via een tip terecht bij De Dozenhal. De Dozenhal beschikt namelijk over de grootste voorraad kartonnen dozen in Nederland, in werkelijk elk gewenst formaat.Dankzij De Dozenhal kan ik nu flink besparen op transportkosten.

Elk gewenst formaat bij De Dozenhal

Bij De Dozenhal levert men kartonnen dozen in elk gewenst formaat. Bestellen bij De Dozenhal doe ik altijd online. Je kan er ook meteen gemakkelijk je prijs berekenen. Wanneer het nodig is, kan De Dozenhal de dag na je bestelling al leveren.

Logo

De Dozenhal voorziet mijn dozen tegenwoordig ook van een logo. Op deze manier draagt De Dozenhal bij aan de herkenbaarheid en het imago van mijn bedrijf. Iedereen die op zoek gaat naar een leverancier van kartonnen dozen, raad ik aan om contact op te nemen met De Dozenhal.