Top 12
Image default
Computers / Internet

Doe jezelf een kado met de Xbox Gift Card

Ben je op zoek naar producten uit de Xbox store? Wil je regelmatig producten aanschaffen? Overweeg dan eens een Xbox Gift Card. Met en Xbox gift card is het mogelijk om heel makkelijk en snel je tegoed op te waarderen. Daarna kun je producten uit de Xbox store kopen. Dat is vooral makkelijk wanneer je niet graag een creditcard aan een account wilt koppelen of wanneer je helemaal geen creditcard hebt. Het werkt echter nagenoeg even snel als met een creditcard. Meestal heb je binnen 5 minuten een code waarmee je direct je tegoed op kan laden. Daarna kun je je aankopen doen. Een kind doet de was.

Wat koop je met een Xbox Gift Card?

Met Xbox gift cards koop je bijvoorbeeld Xbox One en Xbox 360 games en/ of mobiele games. Dat kan allemaal in de Xbox Games Store. Maar je kan natuurlijk ook updates kopen of add-ons en afbeeldingen voor Games. Xbox gift cards zijn ook geschikt om te gebruiken in de Windows Store en op de Windows Phone. Xbos Gift Cards, ook wel Xbox Live-cadeaubonnen genoemd zijn identiek aan Windows Gift Cards. Voorheen werden ze ook wel Microsoft Points genomen. In feite is het een pre-paid betaalmiddel van Microsoft waarmee je de door jou gewenste Xbox-artikelen kunt kopen.

Let op bij aanschaf: kies de juiste Gift Card

Bij de aanschaf moet je er wel op letten dat de Europese Gift Cards alleen geschikt zijn voor Europese accounts. De gift cards zijn in diverse bedragen leverbaar. Koop je een Xbox Gift Card 30 euro dan kun je weer een tijdje vooruit. Er komen geen bijkomende kosten dus een card van 30 euro is ook volledig beschikbaar voor de aankoop van producten. Het is aan te bevelen de gift card te activeren via je tablet of pc. De gift card van 30 euro is de meest afgenomen card. Het is altijd prettig om wat tegoeden op de account te hebben staan. Doe jezelf een plezier en geeft jezelf eens een kadootje.

https://www.dreamgame.nl/giftcards/xbox-gift-cards