Top 12
Image default
Computers / Internet

Diepere decolleté en en extra ronding er bij

Vele dames met een kleinere cup maat zeggen vaak dat grote borsten een geschenk zijn, en dat zij niets liever willen dan ook vollere en grotere borsten. Vrouwen met grotere borsten voelen zich nou net wat zelfverzekerder door de extra rondingen die het lichaam heeft. Dit komt vaak doordat de dames in kwestie net wat makkelijker een decolleté kunnen dragen, en het soms gezien wordt als pronkstuk voor bij de mannen.

Voor de dames die net wat minder groot geschrapen zijn, zijn er over het hele internet tips en tricks te vinden om de buste voller te maken of te laten lijken. Echter worden heel wat van deze tips en tricks in twijfel getrokken. Zo zou er een vrouw in Korea een speciale klop techniek hebben waardoor zij het vet dat zich bevind bij de armen richting de borsten kloppen, waarna de borst er dus danig ook voller uit ziet. Zal dit niet zijn van al dat geklop er op?

Anderen beweren dat er speciale pillen of zalfjes bestaan die de borsten voller en groter maken. Een ding wat we zeker weten is dat een borstvergroting in welke grootte dan ook altijd werkt, en het gebeurt vaker dan dat je zou denken!

We kennen natuurlijk de klassiekers, Pamela Anderson of Lolo Ferrari, de dames die het net wat te bond maken. Te grote borsten na een behandeling is niet heel realistisch vooral niet wanneer je van cup A naar dubbel D gaat. Maar dit hoeft ook niet, meestal wordt er dan ook gegaan voor net één of twee maten groter, zo blijft het voor jezelf en je omgeving een natuurlijke overgang.

De borst vergroting zelf is natuurlijk best een ingreep, maar het is veel sneller gebeurd dan dat je zou denken. Natuurlijk zijn er voorafgaand aan de operatie een aantal consulten waardoor het duidelijk wordt voor je zelf en voor de arts wat precies je wensen zijn. De ingreep zelf zal om en nabij de 60 minuren duren en je mag de zelfde dag al naar huis. De prijzen voor een borstvergroting zullen natuurlijk allemaal variëren.

http://www.faceland.nl