Top 12
Image default
Computers / Internet

De wereld van de Xbox heeft velen al betoverd

De Xbox spelcomputer van Microsoft is na zijn lancering in 2001 niet meer weg te denken. Veel gamers hebben hun hart verloren aan de geweldige games. Van jong tot oud, voor iedereen is er wel wat van hun gading bij. En daarbij is de Xbox veel meer dan alleen een spelcomputer. De benaming ‘spelcomputer’ zegt het al: je hebt met de Xbox een computer in handen. Daarmee kan hij veel meer dan alle andere aanbieders in de gamewereld. Zo is het mogelijk naar dvd’s te kijken of muziek op te slaan op de ingebouwde harde schijf. Daarmee heb je echt waar voor je geld.

De Xbox is gemaakt om offline- en online games te spelen

Met de Xbox kan je offline en online spellen gespeeld worden. Online kan je via een breedbandconnectie verbinding maken met spelers over de hele wereld. Je kan daarmee rechtstreeks spelen tegen mensen op duizenden kilometers afstand. Hiervoor heb je wel een Xbox Live kaart nodig. Daarmee kun je bijvoorbeeld schietspellen, racespellen en sportspellen spelen. Denk hierbij aan Halo 2, Project Gotham Racing 2 en Soccer 4. Allemaal topspellen. Twijfel je nog of Xbox wel wat voor jou is? Kijk dan eens mee met een ervaren speler en laat je uitleggen wat er allemaal mogelijk is.

Xbox Gift Card als uitbreiding of cadeau

Met de Xbox Gift Card koop je feitelijk mogelijkheden. Je kan je geld besteden in de online Microsoft Store, in Windows en op de Xbox. Koop je Gift Card online en je ontvangt een e-mail met een digitale code waarmee de ontvanger van je cadeau het volgende kan kopen: populaire games, invoegonderdelen, kaartensets en meer, populaire films en tv-programma’s, Xbox-controllers, headsets en meer apparaten. De Xbox Gift Card 30 euro is een mooi bedrag om bijvoorbeeld cadeau te doen of te vragen.

https://www.dreamgame.nl