Top 12
Image default
Computers / Internet

De voordelen van voip bellen

Als je als organisatie nog belt via een traditionele verbinding wat heet de ISDN lijn dan moet je gewoon zo snel mogelijk overgaan op voip bellen. Voip bellen is namelijk een manier waarbij je als bedrijf of als particulier overgaat op bellen via internet. Dit heeft veel voordelen en de details van het technische verhaal laat ik jou bespaard in deze blog, maar ik wil me met name focussen op de voordelen die De Nederlandse Provider met zich meebrengt. Zij hebben bij ons namelijk de installatie van de SIP Trunk verzorgd. Een voordeel die ze hebben gehad is namelijk het feit dat alles zeer snel is verlopen en daarnaast hebben ze gewoon veel aandacht besteed aan een maatwerkoplossing. Wij betalen nu voor een pakket wat precies aansluit bij ons gebruik en tevens bij de groeiambities van het bedrijf. In deze blog vertel ik mijn ervaring met De Nederlandse Provider over de installatie van voip bellen.

Voip bellen via de Nederlandse Provider

Als je kiest voor de Nederlandse Provider en voor Voip bellen dan weet je dat er een aantal dingen zijn waar je op kunt rekenen. De maatwerkoplossing is toch wel een van de meest belangrijke dingen die ik vind. Om eerlijk te zijn ben ik namelijk druk bezig met de zoektocht geweest naar een partij die mij kon helpen met voip bellen. Het is namelijk zo dat het niet vaak gebeurt dat er een bedrijf is die precies weet op welke manier ze mij kunnen helpen. De Nederlandse Provider heeft bij ons de installatie voltooid en hiernaast zijn ze druk geweest met de adviesrol vervullen in het proces van verkoop. Zij beschikken over de kennis, voor ons was het helder waar we naar op zoek waren. De Nederlandse Provider en wij waren de perfecte combinatie als het gaat om de installatie van Voip bellen.

Meer weten?

Als je meer wil weten moet je naar de website van De Nederlandse Provider. In een persoonlijk gesprek kunnen ze alle informatie en details een beetje meer behapbaar maken zodat jij alles begrijpt en een rationeel besluit kan maken over de vervolgstap.