Top 12
Image default
Computers / Internet

De perfecte uitstraling

Een drukke business man, een ondernemer. Constant aan de telefoon, bellen met klanten, partners en leveranciers. Heel de dag door vergaderingen, afspraken en meetings. Een druk leven, een levensstijl die uitput.

Zo klinkt het gemiddelde leven van een business man. U bent veel bezig en u bent goed in wat u doet. Het zakenleven is vermoeiend en toch moet u overal representatie voor de dag komen, dat kan lastig zijn.

De combinatie van deze drukte en toch een uitgeruste uitstraling hebben gaat niet zomaar. Daar heeft u misschien wel hulp bij nodig.

Ten eerste, waarom die uitstraling? De mens denkt heel anders dan we misschien wel denken. De mens is namelijk in eerste instantie gericht op fysieke uitstraling. Het gaat bij de mens maar voor 20% om wat iemand zegt en 80% hoe iemands uitstraling is. Dat is dus uiterlijk, manier van bewegen, non-verbale communicatie en ga zo maar door. Het is dus belangrijk dat u op deze punten goed kunt scoren, dan heeft u deze potentiele klant eigenlijk al binnen gehaald.

Ik wil in dit artikel eigenlijk even inzoomen op uiterlijk en daarbij inzoomen op kleding. Want kleding is enorm belangrijk. Door het juiste pak kunnen we er al veel zakelijker en professioneler uitzien. Daarnaast moet dit pak er wel fris uitzien, u kunt wel een stomerij voorburg aanschaffen! Dan blijft u kleding tenminste altijd netjes. Vele zakenlui stomen hun pak, maar doen dit dan bij een supermarkt. Zij weten niet dat deze manier van stomen schadelijk is voor de kleding. Belangrijk is dat u gebruik maakt van Greenearth cleaning, met deze manier van stomen blijft u pak goed. Door stomerij den haag tast u de stoffen in uw kleding niet aan en daarnaast is deze vorm van stomen milieuvriendelijk. Een goede uitstraling met nette verzorgde kleding, laat het stomen bij Panda!

http://www.stomerijpanda.nl/nl/