Top 12
Image default
Computers / Internet

De drie beste routers voor kleine bedrijven!

Over het algemeen wordt internet in Nederland steeds sneller. In de meeste regio’s is het glasvezelnetwerk al aangelegd. Als je toegang wilt tot dit snelle internet en ervan optimaal wil benutten heb je een router nodig. Een goede router zorgt namelijk voor een hoge snelheid en een stabiele verbinding, wat zeker een must is voor een zakelijke omgeving.

 

Elk jaar worden er honderden verschillende routers op de markt gelanceerd. Door deze aantallen zoek je in principe een speld in een hooiberg. Daarom hebben we hieronder voor u de drie beste routers van 2019 aan de hand van reviews, specificaties en de prijs opgesteld, zodat jij niet meer naar de beste router hoeft te zoeken.

 

De Cisco 800 serie

De Cisco 800 series hoort zeker thuis bij de beste betaalbare routers met een belangrijke netwerkservices. De router ondersteunt 50 gebruikers, wat voor een kleine kantoren ideaal is. De Cisco 800 serie bestaat momenteel uit de 800M, 810, 860, 880 en 890 modellen. Door diverse aspecten waaronder, internet, 3G en 4G, glasvezel, hoge beveiliging waaronder firewall en URL filtering. Kan deze Cisco serie kleine bedrijven een flexibele, hoge prestatie en stabiele internet omgeving bieden.

 

Draytek Vigor 2926

De Draytek Vigor 2926 router is de perfecte dual-WAN Gigabit router voor de zzp’er en MKB bedrijven. Dit komt doordat de router net als de Cisco 800 serie tot wel 50 gebruikers kan ondersteunen. Daarnaast heeft de router maar liefst vier Gigabit LAN-poorten en 2 Gigabit WAN-poorten, wat een ideaal omgeving creëert voor een klein zakelijke omgeving. Tot slot is het installeren van de router duidelijk en gebruikersvriendelijk en is het beheer van de router eenvoudig.

 

Ubiquiti EdgeRouter 4

De Ubiquiti EdgeRouter 4 is een krachtige router met een doorvoersnelheid van maar liefst 4Gbps. Dit komt doordat de router wordt aangedreven door een quad-core 1GHz processor. Daarnaast heeft de router vier aansluitingen waarvan drie Gigabit LAN zijn en een SFP. Als laatst is de router vrij goedkoop wat voor kleine bedrijven zeker gunstig is.  

https://www.top12.org/