Top 12
Image default
Computers / Internet

De bovenste plekken in Google, hoe komt u daar?

 

Het is niet makkelijk om uw website bovenaan in Google te laten positioneren. Het lukt (kleine) bedrijven eigenlijk amper om hoog in Google te komen, omdat er geen weet is van hoe Google beïnvloed moet worden, of omdat er niet de tijd in wordt gestoken die nodig is. Bovenaan in Google komt u wel met een Online Marketing bureau als SAM Online Marketing. Door de techniek van uw website te optimaliseren vanaf het begin, de content zó te schrijven dat Google uw website beter kan lezen én aan linkbuilding doet, staat u binnen de kortste keren hoog in Google.

Technische optimalisatie als ingang

Door aan technische optimalisatie voor uw website te doen wordt er eigenlijk een ingang gecreëerd om bovenaan in Google te komen. Met een technisch geoptimaliseerde website hebt u dus nog niets gewonnen, omdat Google nog moet beoordelen of uw website ergens over gaat en of deze te vertrouwen is om bovenaan in Google te komen. Zonder technische optimalisatie door een online marketingbureau zal u in elk geval nooit hoog, laat staan bovenaan in Google te komen.

Hoog in Google dankzij uw content

Content is de eerste en meest bepalende factor die beïnvloed moet worden om hoog in Google te komen. Bovenaan in Google komen, dat gaat met alleen het effectief schrijven en plaatsen van content nog niet lukken. Om echter zeker te zijn dat u in elk geval kans blijft houden om hoog in Google te komen, of zelfs bovenaan in Google te komen, moet er veel aandacht aan de content besteed worden. Hierna moet de laatste stap gezet worden in de beïnvloeding van Google.

Helemaal bovenaan in Google met Linkbuilding

Zoekmachines baseren hoe hoog in Google een website komt ook op het vertrouwen dat de website met zich meebrengt door linkbuilding. Hoe werkt dit en hoe komt u daarmee bovenaan in Google? Zult u zich afvragen. Linkbuilding zorgt ervoor dat er verwijzingen van en naar andere pagina’s, die al veel vertrouwen (autoriteit) hebben. Google bekijkt het zo dat alles wat met hetzelfde onderwerp te maken heeft en een goede autoriteit heeft, bijdraagt aan het vertrouwen wat uw website ontvangt. Hierdoor zal uw website hoog in Google geplaatst worden. Wanneer er genoeg autoriteit is gecreëerd, de content goed geschreven is, en de technische optimalisatie in orde is gemaakt door een bedrijf als SAM Online Marketing, dan zal u uiteindelijk bovenaan in Google komen te staan.