Top 12
Image default
Computers / Internet

De bedrijfscommunicatie aanpakken door NuCall

Dankzij de goede service van NuCall, hebben wij de beste bedrijfscommunicatie naar onze klanten toe die we ooit hadden. In het begin hadden we van een ander goedkoop bedrijf de communicatie geregeld. Echter merkten we dat het steeds slechter daarmee ging en dat de verbinding tussen het bedrijf en ons ook steeds minder werd. Daarom besloten we daar weg te gaan en een ander telecom bedrijf te zoeken. Misschien hadden die juist meer aanbod voor ons.

Een passende oplossing met NuCall bedenken

Toen we zaten te zoeken naar een bedrijf, kwamen we bij NuCall terecht. Zij hadden een erg breed assortiment qua diensten en producten die voor ons heel handig kunnen zijn. Dus we wilden graag met hen in gesprek om te kijken wat ze allemaal voor ons konden doen. Een datum prikken was zo gedaan, omdat ze heel flexibel waren in datums en tijden. Tijdens het gesprek met NuCall hadden we een goede klik met de mensen die daar werkte en wisten we meteen dat we hier goed zaten om bepaalde producten bij hen aan te schaffen. Maar omdat het vorige bedrijf niet zo succes was, wilden we graag een proefperiode starten voordat we echt een contract met hen aan gingen. Dit vonden ze geen enkel probleem.

We willen niet meer terug!

Tijdens de proefperiode met onze nieuwe producten merkte we meteen dat onze communicatiemiddelen veel sneller en beter waren dan eerst. Het ging allemaal lekker snel en de klanten gaven ons ook complimenten vanwege de goede communicatie naar hen toe. Uiteindelijk hebben we ervoor gekozen om met NuCall door te gaan en we hebben daar totaal geen spijt van. Tot nu toe hebben we geen last gehad van storing waardoor we helemaal plat konden zijn en als er iets van een nieuwe update kwam, werd dit netjes gemeld. Echt een top bedrijf met goede service.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de producten en diensten van NuCall? Bezoek de website van NuCall om daar alle informatie te vinden over elk product dat zij aanbieden.