Top 12
Image default
Computers / Internet

Cloud telefonie

Een beetje onderneming belt tegenwoordig met cloud telefonie.De ontwikkelingen op het gebied van internet en telefonie gaan tegenwoordig razendsnel. Wordt er binnen je onderneming nog steeds gebeld met ISDN? Dan wordt het toch de hoogste tijd om dit te gaan veranderen. Zonder dat je misschien precies weet wat het allemaal inhoudt, is het vooral belangrijk om te weten wat het kan betekenen voor een onderneming. Bellen met ISDN behoort bijna tot het verleden. Het is niet meer nodig om een telefooncentrale te hebben waar ook nog eens een duur onderhoudscontract aan vastzit. Telefonie verloopt tegenwoordig via internet. Deze manier van telefonie staat ook wel bekend als VoIP. Hierdoor wordt bellen via de ouderwetse ISDN centrale overbodig gemaakt. De telefooncentrale van de toekomst bevindt zich in de cloud. Dat is in feite een data platform van de internetprovider. Zij hebben deze ook helemaal in beheer en je hebt er ook geen omkijken naar als ondernemer zijnde. Bij cloud telefonie zijn er vele handige toepassingen beschikbaar. Daarnaast is cloud telefonie vele malen goedkoper. Je betaalt simpelweg veel minder per minuut. Tevens zit je niet opgescheept met dure onderhoudscontracten die je bij bellen met ISDN wel hebt. Al met al zijn er met cloud telefonie besparingen mogelijk tot wel 70%.

Cloud telefonie bij De Nederlandse Provider

Cloud telefonie heeft de toekomst als het gaat om bellen. Meer en meer bedrijven hebben de overstap naar de De Nederlandse Provider ondertussen gemaakt. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die De Nederlandse Provider biedt, bezoek dan eens de website. Het mooie is dat het beheer en het onderhoud helemaal in handen is van De Nederlandse Provider. Zo heb je helemaal geen omkijken naar je telefonie. Zo kan je je als ondernemer richten op ondernemen. De telefonie kan je met een gerust hart overlaten aan De Nederlandse Provider. Met cloud telefonie via De Nederlandse Provider, ben je bij de tijd en zal je enorm besparen.

1 maand gratis

Cloud telefonie via de Nederlandse Provider kan je 1 maand gratis uitproberen. Zo ben je snel overtuigd van de mogelijkheden van cloud telefonie bij de Nederlandse Provider.