Top 12
Image default
Computers / Internet

Betrouwbare warmtepomp voor uw woning

Techneco is een onderneming die en zeer ambitieuze missie heeft. De onderneming heeft namelijk als missie: Nederland compleet aardgas loos maken. Dit is wel ambitieus maar zeker niet onmogelijk. De producten als warmtepompen en zonnepanelen worden steeds meer ontwikkeld en tegelijk meer betaalbaar voor de gewone burger. De overheid steunt deze ideeën ook nu ze besloten hebben dat ze voor 2030 helemaal van het gas af te willen.

Techneco draagt bij aan een duurzame wereld door duurzaamheidsoplossingen te bieden in de vorm van warmtepompen en zonnepanelen. De warmtepompen zijn verkrijgbaar in twee categorieën. Deze categorieën zijn de hybride- en de volledig elektrisch warmtepomp.

De hybride versie van de warmtepomp is vooral in deze tijd een goed producten voor veel mensen. Je bespaart ermee op de maandelijkse kosten en de installatie ervan is relatief eenvoudig. Dit zorgt dus voor een gemakkelijke energietransitie. Je kunt zelfs je cv-ketel laten zitten. Hier wekt het? Het wekt als volgt: de warmtepomp verzorgt de verwarming van de woning terwijl de cv-ketel voor de warmte zorgt bij de pieken; bijvoorbeeld bij het douchen en bij erg koude weersomstandigheden. De combiwarmtepomp zorgt er niet voor dat u geen gas meer nodig heeft, maar zorgt er wel voor dat u het gasverbruik tot een minima reduceert. De reductie kan oplopen tot wel 90%. De installatie is een betaalbare eerste stap naar een duurzame wereld zonder fossiele brandstoffen.

Dan zijn er ook nog de hybride warmtepompen. Deze warmtepompen zijn helemaal gasloos. De warmtepomp vervangt de bestaande cv-ketel in zijn geheel. Een elektrische warmtepomp is een veelzijdige installatie; deze kunnen verwarmen, koelen en heet water maken voor de douche. Techneco heeft twee varianten in het assortiment. De een heeft een ingebouwd boilervat met een inhoud van 190 liter. Dit maakt de installatie erg makkelijk. Het gaat dan namelijk om een alles-in-een apparaat.

Het ander model dat techneco levert is een warmtepomp met een extern boilervat. Het voordele hiervan is dat je zelf de vrijheid hebt om het boiletvat te kiezen.