Top 12
Image default
Computers / Internet

Altijd veilig onderweg

Het is belangrijk om voorbereid op pad te gaan, vooral als je (kleine) kinderen hebt. Er gebeurd altijd zo veel met deze kleine kinderen. Ze worden altijd vies, ze vallen iedere dag minstens twee keer, met een beetje pech vallen ze in de modder of een plas water. Hebben ze weer blauwe plekken en schaafwonden, in de zomer in het bos zullen er vast wel weer teken tevoorschijn komen.

Kinderen zullen om bovenstaande dingen waarschijnlijk hard gaan huilen, terwijl er eigenlijk niet zo heel veel aan de hand is. Het enige wat je kan doen is ze troosten en wellicht een pleister plakken of een verbandje aanleggen. Gaat alleen een beetje lastig als je deze dingen niet bij je hebt. Het is daarom verstandig wanneer je kleine kinderen hebt om altijd in de auto, in huis of in de buurt een kinderverbanddoos bij de hand te hebben. Hierin zitten de meest essentiële dingen die nodig zijn voor eerste hulp bij kinderen. Hierin kun je verschillende pleisters vinden, hechtpleisters, kompres stukken, elastisch windsel, alcohol depper, een schaar, een pincet en een EHBO boekje. Deze dingen helpen je als ouder er bij om eerste hulp te verlenen aan je kleine die net een wondje heeft opgelopen.

Naast een kinderverbanddoos is het ook handig om in de auto het een en ander te hebben. Een auto verbanddoos kan helpen bij de eerste hulp bij ongelukken tijdens het auto rijden. Deze verbanddoos voor de auto is net een stukje meer uitgebreid als die van de kinderen. Het kan van essentieel belang zijn om zo een verbanddoos in de auto te hebben. Op deze manier kan eerste hulp verleend worden bij ongelukken die gebeuren tijdens het autorijden. Dit kan al van belang zijn ook al heb je geen BHV of EHBO diploma. Er kan altijd eerste hulp verleent worden tot dat er professioneel personeel van de ambulance aanwezig is.

http://www.schoens-safety.nl/