Top 12
Image default
Computers / Internet

Aanmelden makkelijker maken.

Aanmelden makkelijker maken.

Als je iemand uitnodigt voor een gesprek of afspraak, moet je je vaak aanmelden bij de receptie. Stel je hebt gesolliciteerd bij een bedrijf en ze nodigen je uit voor een gesprek, dan moet je vaak naar de desbetreffende organisatie toe. Zodra je hier bent, moet je je vaak bij de receptie aanmelden. De receptie geeft je aanwezigheid dan weer door. Het kan zelfs zijn dat de receptie nog druk bezig is en je moet wachten. Het is vervelend voor jou als bezoeker, voor de receptie en voor de degene die je heeft uitgenodigd. Het levert allemaal vertraging op en onnodige werkzaamheden voor de receptie. Dit kan dus efficiënter.

Jezelf aanmelden bij aankomst.
Het is veel makkelijker voor alle partijen als je jezelf zonder gedoe kan aanmelden bij binnenkomst door middel van een digitale receptie.Je krijgt een QR-code toegestuurd die je bij binnenkomst kunt scannen bij een apparaat. Je hoeft nu niet meer naar de receptie te lopen om je aan te melden. Zodra je de QR-code hebt gescand, krijgt degene die je heeft uitgenodigd meteen een melding dat je er bent. Als deze manier van afspraken regelen nog verder wordt ontwikkeld, kan dit misschien leiden tot een onbemande receptie. Dit betekent dat je dan geen personeel meer voor je receptie nodig hebt. Voor nu is dit nog iets voor de toekomst, omdat je wel nog personeel nodig hebt voor het beantwoorden van vragen bijvoorbeeld.

Wachttijden worden minder.
Een groot voordeel is dus dat de wachttijden minder worden. Er komt gelijk een melding binnen dat je aanwezig bent. Hierdoor hoeft de receptie dit niet meer door te geven. Dat scheelt dus ook weer tijd voor de receptioniste, waardoor hij/zij weer meer tijd heeft voor anderen werkzaamheden. Een ander voordeel is dat de uitnodiger gelijk weet dat zijn/haar gast is gearriveerd.

http://info@economy.nl