Snel een huurwoning via zillow.nu

 

Bij Zillow.nu heb je snel een huurwoning gevonden. We bieden je een actueel overzicht, waardoor zoeken gemakkelijk is en waardoor je snel kunt reageren. Ben je op zoek naar een huurwoning? Schrijf je dan in bij Zillow. 

 

Voordelen van Zillow

  • Snel een huurwoning gevonden
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Heldere informatie
  • Gemakkelijk en overzichtelijk

Alle opties onder één dak
Woningzoekers hadden het jarenlang moeilijk om een woning te vinden die aansloot bij hun wensen en voorkeuren. Aanbod genoeg via internet, maar nergens was een compleet overzicht te vinden. Dat was dan ook het grootste doel van de oprichters achter Zillow: het bieden van een overkoepelende website waar al het aanbod Zillow, van zowel particuliere verhuurders als makelaars, samen werd gebracht. Sinds de lancering van het platform kunnen huurders bij Zillow.nu terecht voor een uitgebreid scala aan opties op de woningmarkt. Ook wanneer de nood hoog is.

Actueel aanbod
Bij Zillow vind je een zo actueel mogelijk aanbod van huurwoningen. Het team specialisten achter het platform zorgt er dankzij strikte monitoring voor, dat de huuropties op de website actueel zijn. Daardoor is de kans dat jij als potentiële huurder achter het net vist bijzonder klein. Juist omdat het aanbod actueel is kan er snel geschakeld worden tussen alle partijen. Zillow zorgt ervoor dat woningzoekenden het woningaanbod in één handig overzicht kunnen bekijken, waardoor snelheid gegarandeerd is.

Marktplaats voor de huizenmarkt
Zillow is geen makelaar. Het platform laat zich het best vergelijken met marktplaats. Maar dan voor de woningmarkt. Verhurende partijen zetten hun aanbod zelf op Zillow.nu, en geïnteresseerde huurders kunnen eenvoudig en overzichtelijk reageren op woningen die interessant genoeg zijn. De verhuurder heeft uiteindelijk het laatste woord en kiest een geschikte huurder. Dit proces gaat vlot en gestroomlijnd. Een huurder vindt dankzij die werkwijze binnen no-time een geschikte woning.

Zillow: simpelweg je snelste optie
Het platform biedt de mogelijkheid om te filteren op locatie. Daardoor zie je bijvoorbeeld alleen de huuropties in Rotterdam, Tilburg of Haarlem. Door op basis van woonplaats al een eerste selectie te maken, is het een stuk makkelijker en sneller zoeken naar een potentieel nieuw huis! 

http://www.zillow.nu