Top12

LED_VERSTRALERS_als_LED_VERLICHTING_voor_in_de_bouw

 

Er is nog nooit zo’n grote revolutie geweest op het gebied van verlichting dan de komst van LED LAMPEN. LED LAMPEN hebben individueel gezorgd voor de grootste omslag in de geschiedenis van verlichting. De trend van steeds beter wordende verlichting is natuurlijk niet nieuw. Waar je eerst gloeilampen had werden later vervangen door spaarlampen. Dit soort vernieuwingen zie je over het hele spectrum van verlichting. Toch is er nog nooit zo’n grote sprong gemaakt als dat met de komst van LED VERLICHTING.

Deze LED LAMPEN zijn namelijk universeel inzetbaar. Naast applicaties binnen het huis zijn LED LAMPEN ook geschikt voor het zwaardere werk. Een goed voorbeeld hiervan zijn LED VERSTRALERS als LED VERLICHTING in de bouw.

 

Toepassingen van LED VERSTRALERS in de bouw

 

De bouw licht niet vaak stil. Vooral wanneer er tot laat gewerkt moet worden, of wanneer je op een donkere plek moet werken, is het belangrijk dat je goede verlichting hebt. Toch zijn heel veel verstralers die op dit moment in de bouw worden gebruikt niet optimaal. Alhoewel er een adequate hoeveelheid licht vanaf komt, zitten er ook een aantal grote nadelen aan. Vaak zijn ze groot, zwaar en onhandig.

 

Voordelen van LED VERSTRALERS in de bouw

 

Conventionele verlichting gebruikt veel energie en wordt erg warm. Vooral bij grote projecten zorgt dit al snel voor een hoge stroomrekening, dit is al helemaal het geval als je alles op aggregaat moet draaien.

LED VERSTRALERS hebben hier geen last van. Doordat ze LED LAMPEN gebruiken, verbruiken ze veel minder energie. Dit levert een besparing op van tot wel 2000% ten opzichte van andere verstralers. Ook worden ze niet warm. LED VERLICHTING is namelijk erg effectief in het omzetten van stroom naar licht, er komt dus weinig warmte bij vrij. Dit is ideaal voor tijdens de bouw. Omdat je de verlichting vaak moet verplaatsen is het wel zo prettig dat deze niet warm wordt. Je kan LED VERSTRALERS gewoon op pakken en verplaatsen. Daarnaast zijn LED VERSTALERS ok vaak compacter en steviger dan andere lampen. De led diodes zijn namelijk veel massiever dan een normaal peertje of glazen buis. Je krijgt dus evenveel licht in een veel kleinere vormfactor, die ook nog eens heel veel zuiniger is.

Aantal woorden: 379

Onderwerp: LED VERLICHTING, LED VERSTALERS, LED LAMPEN

https://www.leds-depot.be/