Top12

LED TL verlichting

Kun je alle verlichting vervangen door LED verlichting

 

Nu er steeds meer LED verlichting te krijgen is en de prijzen van LED lampen steeds lager worden, is het interessant om je huidige lampen te vervangen door LED verlichting. De vraag die veel mensen hebben is echter of alle lampen wel te vervangen zijn door LED en of je dat ook merkt in het soort licht. Vooral rondom LED TL buizen hebben mensen nog wel wat vragen.

 

LED verlichting vervangt je huidige lampen

Al je huidige lampen met een normale dikke fitting, de bekende gloeilamp kun je één op één vervangen door LED lampen. Wanneer je op de verpakking van de LED verlichting kijkt zie je altijd staan welk wattage deze LED lamp vervangt en zo kies je dus altijd de juiste lichtsterkte. LED verlichting kan een wat witter licht geven, zeker als je flame lampen gewend bent. Maar inmiddels zijn er ook voldoende LED lampen te krijgen die een zacht licht of zelfs flame licht geven.

 

Weetjes over LED TL buizen

LED TL buizen zijn inmiddels ook makkelijk te verkrijgen in de winkels, dus ook deze lampen kun je vervangen. Omdat TL buizen vaak worden gebruikt op werkplekken en plekken die goed verlicht moeten zijn, zijn LED TL buizen ideaal voor deze situaties. Ze geven een goed sterk licht, gaan lang mee en bevatten geen giftige gassen. TL buizen zijn vaak urenlang aan en verbruiken op die manier behoorlijk wat stroom. LED TL buizen verbruiken aanzienlijk minder stroom, waardoor je 60 tot 70 % minder kwijt bent aan energie.

Het vervangen van je huidige Tl led verlichting  door LED TL is heel eenvoudig. Kijk ook hier weer naar het wattage en kies voor een LED TL die dit kan vervangen. Je hoeft geen andere armaturen te kopen, want deze LED verlichting maakt gebruik van hetzelfde systeem.

 

Alle soorten lampen zijn inmiddels te vervangen door LED verlichting, dus naast de gloeilampen en TL verlichting, kun je ook je halogeen spotjes en sfeer led verlichting aanpassen. Als je op die manier je hele huis voorziet van Led verlichting is de besparing op je energienota enorm!

 

 

http://www.leds-depot.be/led-230v/led-tl-t8.html