Laat uzelf betoveren door Botswana tijdens een luxe vakantie

Wanneer u een keer op vakantie wilt naar Afrika, is het aan te raden om een volledig begeleide rondreis te boeken naar Botswana. De gastvriendelijke bevolking en prachtige natuur zullen u en uw familie betoveren. Botswana is, zeker in vergelijking met Nederland, wel een enorm land en u wilt de hoogtepunten wel zien. Boek daarom uw reis bij een echte Afrika expert, welkom bij Oryx Travel. Met deze touroperator kunt u luxe reizen naar onder andere Botswana, Zuid-Afrika, Namibië, Zimbabwe en Oeganda boeken. Met een reis via Oryx Travel mist u niets van het land en geniet u ook in het verre Afrika van alle luxe die u thuis gewend bent, misschien nog wel luxer zelfs!

In Botswana de ‘Big Five’ bekijken tijdens een onvergetelijke vakantie

Bent u iemand die het spotten van de ‘Big Five’ op uw bucketlist heeft staan? Boek dan snel een vakantie naar Botswana! Laat uw droomreis werkelijkheid worden bij Oryx Travel en streep weer iets weg van die bucketlist. Wanneer u kiest voor deze touroperator bent u meteen verzekerd van luxe overnachtingen en een volledig verzorgde reis. Klinkt Afrika u wel goed in de oren maar weet u niet zeker of Botswana voor u of uw gezin het meest geschikt is als eerste Afrika-reis? Dan kunt u bij deze touroperator ook luxe reizen naar bijvoorbeeld Zuid-Afrika boeken. Welke reis boekt u bij Oryx Travel?

Ga mee met een van de luxe reizen door Zuid-Afrika voor de vakantie van uw leven!

Bent u het strand van Spanje beu? En wilt u niet meer urenlang in de file staan naar Italië? Ga dan mee met een van luxe reizen door Zuid-Afrika. Met touroperator Oryx Travel gaat u op reis door een van de mooiste landen ter wereld. In Zuid-Afrika kunt u genieten van verbazingwekkende uitzichten en er is natuurlijk meer dan genoeg te doen! Kiest u zelf maar, gaat u op safari, of gaat u liever een van de gerenommeerde wijngaarden bekijken? En wijn proeven natuurlijk! Bij thuiskomst boekt u meteen uw volgende vakantie naar bijvoorbeeld Botswana of Ghana!