Top12

Houten vloeren?

Houten vloeren zijn zeker wel een van de beste vloersoorten die je tegenwoordig kunt krijgen. En waar beter houten vloeren voor uw woning zoeken dan bij Ambifloor? Wij zijn er voor woning en projectstoffering in iedere woonstijl voor onze klanten. Bij ons kunt u terecht voor meer dan 50 topmerken die bij ons in de collectie zitten. In onze grote showroom kunt u langskomen voor meer inspiratie wanneer u er zelf niet helemaal uit kunt komen. Zelfs wanneer u het dan nog niet weet, geven wij passend advies voor uw interieur.

Houten vloeren in Veenendaal

Bij Ambifloor kunt u dus terecht voor houten vloeren in Veenendaal, zoals bijvoorbeeld een  visgraat parket vloer. Wij vinden Veenendaal ook gewoon het adres bij uitstek. Wanneer u écht van een houten vloer droomt, dan zijn wij wel de plek om te zijn. Wij begrijpen namelijk dat u, net als wij, gewoon de natuur in huis wilt. Met houten vloeren kan dat. De natuur in al zijn schoonheid, de basis van uw woonkamer of eventuele andere kamers in huis. Geen wonder dat deze vloersoort het meest populaire is in Nederland, want wie wil nou niet de schoonheid van moeder natuur in huis hebben? Het biedt gewoon meer rust, meer evenwicht aan een interieur.

Ambifloor, voor het leven

Wij leveren houten vloeren voor het leven, letterlijk. Want wanneer u er een bestelt die écht goed is, dan kan het zeker wel twee tot drie generaties meegaan. Op deze manier heeft u dus een vloer voor het leven, wat weer geld in de toekomst bespaart. Dat is pas duurzaam! Bij ons is er volop keuze uit allerlei verschillende houtsoorten om te verwerken in de vloer. Het maakt bij ons niet uit wanneer u fan bent van de massieve houten vloer, of juist de multiplank vloer. We bieden bovendien het lamelparket, een goedkoper alternatief die dezelfde warme sfeer ademt als een houten vloer. Tot slot bieden we ook de parketvloer. Deze is dan weer een middenweg tussen een normale houten vloer en een lamelparket. Een mooi compromis dus. Weet u niet welke vloer het meest geschikt is voor uw woning? Kom langs!