Top 12
Image default
Computers / Internet

Animatie maken voor iedereen

Animatie maken voor iedereen

Een animatie video is een effectief middel om een groot publiek te bereiken. Maar dat geldt alleen voor een animatie van hoge kwaliteit. Dat betekent duidelijk beeld, helder geluid, maar vooral dat de animatie past bij de doelgroep en de onderneming.

Donker Media staat voor een persoonlijke aanpak voor het maken van animaties. We werken nauw met onze opdrachtgever samen. Dat begint al bij de eerste kennismaking waarin we kijken wat we voor je organisatie kunnen betekenen. Daarna stemmen we bij elke stap af of we jouw ideeën goed begrepen hebben.
Bij elk gesprek vragen we dóór om tot de kern door te dringen. Wie ben jij als ondernemer? Waar sta je voor? Wie is de doelgroep? Wat is voor hen belangrijk? Welke toon en sfeer moet de animatievideo hebben. En passen de ideeën die we hebben bij de kern, het DNA, van jouw bedrijf?

Doordat we elke keer op nieuw met onze klant afstemmen, zorgen wij voor een animatievideo die past bij je klant, je bedrijf, je product én bij jou. We stemmen in ieder geval af bij de volgende mijlpalen:

• De inventarisatie van uw wensen

• Na het schrijven van het concept script

• Wanneer het storyboard is gemaakt

• Bij de keuze voor de te gebruiken afbeeldingen

• Bij de eerste versie van de animatiefilm

• Bij de keuze van de geluidsfragmenten

• Bij de keuze voor een voice-over

Bij elke stap kan eventueel bijgestuurd worden, zodat je aan het eind van het traject een perfecte animatie video hebt. Indien gewenst kunnen we trouwens ook een bijpassende infographic meeleveren. Uiteindelijk moet je animatie naadloos passen binnen de rest van je uitingen. Want alleen dan ben je gegarandeerd van het hoogst mogelijke resultaat. Voor de één is dat conversie (omzet), voor de ander is dat het opbouwen van goodwill. Of misschien is branding je doel. Maar misschien heb je wel een niet-winst georiënteerd doel dat je wilt bereiken. Ook voor non-profits is een animatie video van grote waarde. Kijk maar eens op Facebook, waar het wemelt van de viral video’s. Neem contact met ons op Geïnteresseerd in zo een persoonlijk gesprek? Stuur ons een email of bel ons voor een kennismakingsafspraak.

Related Posts

Zakelijke telefonie van de Nederlandse Provider

Computer loopt vast Noordwijk

De beste iPhone reparaties